LARGIMI I FAMILJEVE NGA NDIHMA EKONOMIKE

Pas akuzave per largime të padrejta nga skema e ndihmës ekonomike, ka reaguar Drejtori i Shërbimit Social Shtetëror në Lezhë Keler Sufja.Sipas tijë prej vitesh kanë përfituar ndihme ekonomike në mënyre abuzive përsona që kishin të ardhura madje dhe makina luksoze, ndaj aplikimi i skemes së re ka qenë një domosdoshmeri.

Sufja pranon faktin se kanë jashtë jashte skemes së ndihmes ekonomike familje që realisht janë në nevoje, por garanton do të rishihen serish këto raste me qëllim që të përfshihen në skemen e ndihmes ekonomike.

Skema e re e ndihmes ekonomike nga përjashtuar më shumë se 3 mijë familje në qarkun e Lezhës, duke përfshire dhe familje në kushte të vështira ekonomike çka ka sjellë edhe reagimin e këtyre të fundit.

Lexoni dhe kete

URIMET DHE VIZITAT PER FESTEN E FITER BAJRAMIT

Mbarësi dhe më shumë paqe e dashuri në familje. Ky ka qenë urimi kryesor i …