Thursday , 1 October 2020

“LEBBEJKE”, LIBRI MË I RI I MYFTIUT TË SHKODRËS

“Lebbejke” titullohet libri më i ri i myftiut të Shkodrës Imam Muhamed Sytari. Promovimi i këtij libri u organizua pasditën e së premtes nga Myftinia Shkodër, në kuadër të muajve të Haxhit 1440. Një botim që është një udhëtim për së dyti në Haxh, pelegrinazhin e shenjtë të besimtarëve muslimanë. Vetë Imam Sytari flet për përmbajtjen e këtij libri.

Në promovimin e këtij libri merrn pjesë teologë, besimtarë dhe shkrimtarë të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …