Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

LEKSION I HAPUR PER DHENIEN E NDIHMES SE PARE

Studente te fakultetit te infermierise ne universitetin e Shkodres jane bere pjese e nje leksioni te hapur ne bibloteken e universitetit. Ky leksion kishte ne fokus dhenien e ndihmes se pare per qytetaret e demtuar ne nje aksident deri ne mberritjen e ambulances. Infermieri i urgjences, Eduart Gjonaj, tha se per shkak te dhenies ne menyre te gabuar te ndihmes se pare, pacienti  peson demtime te dyfishte. Prandaj,  qytetaret duhet te dijne bazen e ndihmes se pare deri ne mberritjen e ambulances.

Leksioni u mbajt nga lektori i huaj Gregorio Barberi, per te cilin u dha edhe nje certifikate mirenjohje, per kontributin e vecante ne drejtim te permiresimit te vazhdueshem te procesit te kerkimit shkencor dhe sherbimit infermierore.

Lexoni dhe kete

UJERAT E ZEZA DALIN NE SIPERFAQE, ASKUSH NUK NDERHYN

Prej disa vitesh, banorët e rrugës “Gjon Buzuku” në lagjen “3 Heronjtë” të qytetit të …