Saturday , 20 January 2018

LERA:PERFORMANCA E DOGANAVE NDIKON TEK TATIMET

Performanca e dobet e drejtorise se doganave e demton drejtorine e tatimeve e cila ne fakt ne qarkun Shkoder ka nje rritje te te ardhurave. Deklarata u be nga Drejtori i Hetimit Tatimor Pal Lera i cili nuk mohoj faktin se ne dogane kalojne mallra pa liense.

Ndersa mohoj faktin se Malesi te Madhe ka patur mbyllje te bizneseve.

Gjat vitit q lam pas administrata doganore ka pasur mosrealizimin m t madh t t ardhurave n buxhet. N 11 muaj dogana ka arktuar 9.5 miliard lek m pak se plani i percaktuar. Ky bilanc sipas Leres e penalizon edhe drejtorine e tatimeve e cila ka qene me nje realizim plani tejet te kenaqshem.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NË PROKURORI, 54 MLN USD DËM NË RRUGËN TIRANË-ELBASAN

Ministri i Infrastrurës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ka kallëzuar në Prokurorinë e Krimeve të Rënda …