Wednesday , 21 February 2018

“LEXO PER MUA – LETERSIA E NDALUAR”

Studente te Universitetit te Durresit kane zhvilluar kete te shtune nje aktivitet ne qytetin e Shkodres. Ne muzeun “Vendi i Deshmise dhe Kujteses”, studentet prezantuan aktivitetin “Lexo per mua – Letersia e ndaluar”. Per pedagogen Rregjina Gokaj Prendushi, ky takim eshte i rendesishem per vleren qe mbart  dhe zhvillohet per ndergjegjesimin e te rinjve.

Ndersa, nje ish- i burgosur gjate regjimit komunist tregon vuajtjet gjate asaj periudhe.

Studentet prezantuan edhe vepra te ndryshme te autoreve te njohur shqiptare.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …