LEZHA DHE SHENGJINI ME SISTEM TE RI NDRIÇIMI

Kjo është pamja e re që të ofron Lezha dhe Shëngjini gjatë natës.

Në këto dy zona është vendosur sistem i ri ndriçimi edhe aty ku më parë mungonte plotësisisht.Investimi është realizuar nga Bashkia Lezhë, ndërsa ndriçuesit e vendosur janë të teknologjisë LED.

Kryebashkiaku i Lezhws Pjerin Ndreu thotë se sistemi i ri i ndriçimit ka efekt të dyfishtë.Ul faturën e energjisë elektrike dhe zgjat gjatë.

Me këtë ndërhyrje qytetaret dhe vizitoret mund të përshkojnë çdo hapësire të Lezhës dhe Shëngjinit me ndriçim të plotë.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …