LEZHA DO TE JETE ME E GJELBERT

Qyteti i Lezhes do te jete me i gjelbert. Pas hapjes së puseve për vaditjen e lulishteve, ndërmarrja e gjelberimit ka nisur punen për mbjelljen 45 mijë rrënjeve lule në zona të ndryshme të qytetit. Përgjëgjesi i ndërmarrjes së gjelberimit Nikoll Lleshi, thotë se do të punohet në vazhdimësi për shtimin e siperfaqeve të gjelberta, për të krijuar mjedise sa me atrkative për qytetaret.

Krijimi hapsirave të gjelberta mbetet një tjeter angazhim i Bashkisë Lezhë, kjo për të përmbushur standartin e nevojshem për qytetaret e sajë, ndërsa duhet thekesuar fakti se vitet e fundit është bërë një punë mjaft e mire në këtë drejtim.

Lexoni dhe kete

DYQANI “JUMBO” VJEN TASHME EDHE NE QYTETIN E SHKODRES

Dyqani i lojërave për fëmijë “Jumbo” vjen tashmë edhe në qytetin e Shkodrës. Filiali i …