“LEZHA, NJE NDER ZONAT ME TE NDOTURA”

Rajoni i Lezhës i cili ka në fokus turizmin, renditet një ndër zonat më të ndotura në vendin tonë dhe kështu nuk mund të jemi konkurues nw sektorin e turzimit.Kështu është shprehur prefekti i Lezhës, Gjergj Prendi gjatë një takimi me përfasues të insitucioneve ku në fokus të diskutimeve ishte aksioni që do të ndërmerret për pastrimin e territorit.Sipas Prendit në lumenjt dhe kanale shkarkohen ujera të zeza, çka do të thotë ndotje e bregdetit, duke dhënë një ndikim mjaft negativ në turizem.

Prefektura e Lezhës ka ngritur grupin e punes për pastrimin e territorit, ku deri në çeljen zyrtare të sezonit turistik do të ndërmerren disa aksione për largimin mbetjeve në zonat më problematike me qëllim ndryshimin e situates së deritanishme.

Lexoni dhe kete

“IN MEMORIAM” VIOLA BAJRAKTARI, MESUESJA QE U NDA NGA JETA PARA KOHE

Mesditën e së enjtës të 12 Prillit, Viola Bajraktari, n/drejtore e shkollës “Prenkë Jakova” në …