LEZHE, AKTIVITET NE DITEN BOTERORE KUNDER DUHANIT

Në diten botërore kunder duhanit Drejtoria e Shëndetësisë në Lezhë na bashkëpunim dhe me insitucionet e tjera zhvilluan një aktivitet sensibilizues, mbi pasojat që sjell pirja e duhanit.Drejtuesit e shëndetësisë u vendosen në qender të qytetit të Lezhës, duke informuar qytetaret mbi rreziqet që sjell pirja e duhanit, ndërsa një grup të rinjsh me pankarda kunder duhanpirjes marshuan në bulevardin kryesor të qytetit.Drejtoria e Shëndetësisë në Lezhë Zojë Zefaj, thotë se është mjaft i domosdoshem sensibizimi i shoqërisë mbi pasojat që sjell pirja e duhanit.

Zefaj shton se kohet e fundit edhe në Lezhë ka një rritje të numrit të të rinjeve që janë konsumues të duhanit.

Gjatë gjithë muajit në maj në Lezhen janë zhvilluar një sërë takimesh, mbi rrezikun që sjell pirja e duhanit, duke synuar uljen e numrit të konsumuesve.

Lexoni dhe kete

ZBULOHET QYTETI ANTIK NE BUSHAT

Nje qytet Ilir i cili daton nga shekulli i 6 para eres sone eshte zbuluar …