Wednesday , 26 June 2019

LEZHE, BANORET KUNDERSHTOJNE VENDOSJEN E KABINES ELEKTRIKE

Banoret e një pallati në lagjen “Besëlidhja” të qytetit të Lezhës kundeshtojnë vendosjen e një kabine elektrike që është parashikuar në projektin e ri të linjave nëntokësore që po zbatohet në këtë qytet. Sipas banoreve kabina është parashikuar të vendoset fare pranw pallatit të tyre dhe kjo përbën rrezik për ta, ndaj kërkojnë që të rishikohet dhe njëherë projekti.

Banoret nuk kanë lejuar firmen që të vijojë punimet derisa kërkesa e tyre të merret në konsideratë. Ndërkohë në mbështetja të tyre dalë edhe Bashkia Lezhë e cila do ti kërkojë OSHEE rishikimin e projektit në këtë zonë.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …