LEZHE, DEGA E PD-se NIS ANALIZEN E ZGJEDHJEVE TE QERSHORIT

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Lezhë demokratet kanë nisur analizen e zgjedhjeve të 25-qershorit.Në çdo grupseksion drejtuesit e degës së PD-së sëbashku me deputet e zones po zhvillojnë takime me bazen për të nxjerre të gjithë problematikat e hasura në zgjedhjet e qershorit.Kreu i demokrateve Paulin Marku thotë se shqetësimet kryesore të ngritura nga strukturat është shitblerja e votes si dhe lista e kandidateve për deputet e cila ka qenë e vonuar dhe jo përfasuese.

Sipas Markut të gjitha problematikat që do të dalin nga kjo analize do ti përcillen kreut të opozites Lulzim Basha.

Ahtu si në të gjithë vendin edhe në Lezhë rezultati i Partisë Demokratike në këto zgjedhje ka qenë zhgënjyes dhe kjo sipas drejtuesve të PD-së lidhet me shitblerjen e votes dhe prosioneve që ju jannë bërë votuesve.

Lexoni dhe kete

PAA NIS PERGATITJET PER ZGJEDHJET LOKALE

Nga shkodra Partia Agrare Ambientaliste ka nisur përgatitjet për zgjedhjet lokale të 2019, në takim …