Saturday , 24 October 2020

LEZHE, FAMILJARET NUK PAGUAJNE TAKSAT VENDORE

Pagesa e taksave vendore nga qytetaret e Lezhës është në nivele mjaft të uleta.Ky fakt bëhet i ditur nga Drejtori i Shërbimeve në Bashkinë Lezhë Ndue Lushi sipas të cilit që të marrin shërbime qytetaret duhet të paguajne taksat.Lushi thotë se në të ardhmen kjo tarife do të futet në faturat e ujit të pijshem për të bërë më të lehte vjeljen e sajë.

Mospagimi i taksave nga familjaret në Lezhë do të thotë mungese të ardhurash për Bashkinë e kjo ndikon negativisht në ofrimin e shërbimeve për qytetaret.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …