Wednesday , 19 December 2018

LEZHE, GRA DHE BURRA MARSHIM KUNDER KANCERIT TE GJIRIT

Me moton të bashkuar kunder kancerit të Gjirit në Lezhë u organizuar një marshim sensibilizues kundër kësaj sëmundje ku krahas grave fushates ju bashkuan dhe shumë burra.Pjesë e këtij aktivitetit ishin dhe Ambasadorja e Bashkimit Europian Romana Vlahutin Zv Ambasadori Amerikan David Muniz, Ministria e Arsimit Lindita Nikolla,përfasues të organizates botërore të Shëndetësisë si dhe autoritet lokale. Ne fjalen e tyre të pranishmit apeluan për kontroll të shpeshte të gjirit, pasi zbulimi i hershem do të thotë kurim i kësaj sëmundje të rëndë.

Në këtë aktivitet ishin të pranishme dhe dy gra të prekura nga kanceri i gjirit të cilët thanë se duhet kurojo dhe forcë për përballimin e kësaj sëmundje.

Në kuader të muajit rozë në Lezhë janë zhvilluar një sërë aktivitetesh kunder kancerit të gjirit semudnje e cila gjatë vieteve të fundit ka marrë përmasa të frikshme edhe në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

MARKETI SPAR VJEN TASHME EDHE NE QYTETIN E KOPLIKUT

Marketi SPAR vjen tashmë edhe në qytetin e Koplikut të Bashkisë Malësi e Madhe. Ky …