Sunday , 17 December 2017
Breaking News

LEZHE, HYN NE FUQI VENDIMI I QEVERISE PER ÇERTIFIKATAT

Që nga e hëna e 6 Nëntorit të gjithë banorët e bashkisë Lezhë nuk e kanë të nevojshme që ti drejtohen zyrave të gjendjes civile për çertefikata, pasi mund ta marrin këtë shërbim në zyrat me një ndalese të njesive administrative.Bashkia Lezhë bëri me dije se ka përzgjedhur dhe trajnuar stafin përkatës për pajisjen e qytetarëve me certifikatat elektronike.Zëdhënësi I Bashkisë Altin Mema u shpreh se trajnimi personave të autorizuar krahas njësive vendore,është bërë edhe për kopshtet dhe çerdhet.

Aksesi në portalin E-Albania e Bashkisë Lezhë,tashmë lehtëson marrjen e shërbimit të dokumenteve elektronike,ndërsa kjo e fundit sqaron publikun se,shërbimi kryhet vetëm për veprimet që kanë të bëjnë me këtë institucion dhe dhe njësitë vartëse të saj.

Lexoni dhe kete

RRUGA E DUKAGJINIT, BANORET E ZONES KERKOJNE NDERHYRJE

Rruga e Dukagjinit vijon te jete nje problem serioz per banoret e kesaj zone. Per …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin