LEZHE, INSPEKTORET TATIMOR KANE QENE JO EFIÇENTE

Kreu i tatimeve ne Lezhe Arjan Barbullushi prezantoi para gazetareve rezultatet e punes 2 mujore te luftes ndaj informalitetiT duke u ndalur ne shifra konkrete. Kjo shifer e larte biznesesh te paregjistruara tregon moseficensen e sektorit te kontrollit dhe verifikimit ne terren, te cilen Barbullushi e lidh edhe me mos plotesimin e struktures organike nga drejtoria e pergjithshme.

Por me vone kreu i tatimeve te Lezhes ndryshon mendimin e tij per eficensen e grupeve ne terren duke i cilesuar ato si mjaft produktive gjate aksionit qe ka nisur prej 2 muajsh.

Jane apo jo eficente punonjesit e drejtorise rajonale te tatimeve kete e di vete titullari i tyre, por standarti me te cilin kane vepruar para dhe gjate aksionit ndaj informalitetit eshte krejtesisht i ndryshem.

Lexoni dhe kete

NJOFTIMI I RENDESISHEM I DREJTORISE SE TATIMEVE

Drejtoria e PĂ«rgjithshme e Tatimeve njofton se nga 1 Prilli 2018, tatimpaguesit qĂ« kanĂ« realizuar …