Breaking News

LEZHE, KOPESHTI “BESELIDHJA” PA NGROHJE

Mungesa e një automati ka lënë pa ngrohje fëmijet e kopështit Besëlidhja në qytetin e Lezhës.Kjo problematike vijon prej tre javesh, ndërsa ende nuk është gjetur zgjidhje.

Në këto kushte shumë prej prinderve nuk i kanë dërguar fëmijet në kopesht, duke qenë se temperaturat janë mjaft të ulëta.Bashkia Lezhë pranon problematiken, duke deklaruar se i është kërkuar OSHEE zëvendësimi i automatit dhe kjo do të ndodhe në një kohë mjaft të shpejtë.

Mbingarkesa në rrjetin elektrik solli djegien e panelit elektrik në godinen e konviktit tre javë më parë, duke rrezikuar dhe jeten e fëmijeve të cilët kanë të akomduar në këto ambjente prej gati 5 vitesh.

Lexoni dhe kete

70-VJETORI I LINDJES SE ARQIPESHKVIT TE DIOQEZES SHKODER- PULT

Kjo e shtunë e 23 marsit është e veçantë për arqipeshkvin e dioqezës Shkodër-Pult, Imzot …