Friday , 21 February 2020
Breaking News

LEZHE, KRYQI KUQ NDIHMON 100-FAMILJE NE NEVOJE

100-familje në nevoje në Bashkinë Lezhë janë ndihmuar me ushqime dhe veshmbathje.Solidarizimi ka ardhur nga Kryqi i Kuq Shqiptar dega Lezhë, duke ju lehtësuar sadopak problemet e vështira ekonomike që përballen çdo ditë kwto familje.Sekretarja e Kruqit të Kuq në Lezhë Jolanda Gjeçi, thotë se në bashkëpunim me insitucionet lokale janë identifikuar të gjitha familjet me probleme ekonomike.Gjeçi fton të gjitha aktoret që të kontribojnë për tju ardhur në ndihmë këtyre familjeve.

Kryqi i Kuq ka bërë të ditur se do të vijojë mbështetja për familjet në nëvoje edhe në të ardhmen me qëllim që dhe ata të jetojnë si gjithë të tjeret.

Lexoni dhe kete

“LAHUTA E MALCIS” FLET EDHE FRENGJISHT

”Lahuta e Malcis” e At Gjergj Fishtës flet edhe frengjisht. Një i ri nga Kosova …