Friday , 30 October 2020

LEZHE, MBILLEN PEME TE REJA NE RRUGEN “SHTRAUS”

Përmiresimit të infrastruktures në zona të ndryshme të Lezhës, Bashkia po i paraprin edhe me mbjelljen pemeve të reja.Në kuader të ditës së tokes Bashkia Lezhë në bashkëpunim dhe më nnëxësit e shkollave mbollen disa peme në rrugen e “shtrausit”.Drejtori i Shërbimeve Publike në Bashkinë Lezhë Ndue Lushi, thotë se prioritet i kësaj njesie vendore është shtimi i hapsirave të gjelberta dhe në vazhdimësi po punohet në këtë drejtim.

Nxënësit shprehen se është e nevojshme që të rinjtë të japin kontributin e tyre për shtimin e siperfaqeve të gjelberta.

Aksioni për mbjelljen e pemeve të reja në ditet në vijim do të shtrihet edhe në zona te tjera të qytetit të Lezhës.

Lexoni dhe kete

SITUATË PROBLEMATIKE NË KALANË E LEZHËS

Kjo është situata e krijuar në kalanë mesjetare të qytetit të Lezhës pas reshjeve të …