Friday , 15 November 2019
Breaking News

LEZHE, MONITORIM TE GJITHA AKSEVE ME RADAR

Fillimisht u vendos sinjalistika paralajmeruese, ndersa tani rruget e lezhes po monitorohen edhe nga radaret e policise rrugore. Postoblloqet e policise kane rritur masat ndaj kundravajtesve ndersa gjithcka eshte e dukshme per te rritur transparencen. Shefi i qarkullimit rrugor ne lezhe Luan Shehaj thote se e gjithe kjo vjen si nje mase per parandalimin e aksidenteve.
Njollat e zeza per rrezik aksidentesh kane mbikqyrjen e plote te patrullave. Problem mbetet vetem segmenti i autostrades milot mamurras ku mungon sinjalistika.
Mbi 10 ka qene numri i lejeve te drejtimit qe jane terhequr nga policia rrugore per shkelje te rregullave te qarkullimit, ndersa masat administrative kane qene te shumta.

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

Banorët në konviktin “Safet Spahia” në qytetin e Shkodrës vijojnë të kundërshtojnë zhvendosjen e tyre …