Breaking News

LEZHE, OSHEE INVESTIME NE NJESITE BLINISHT E KALLMET

Fshatrat e njesive Administrative Blinisht dhe Kallmet, në Lezhë nuk do të keneë më probleme, përsa i përket furnizimit me energji elektrike.Prej ditesh OSHEE në Lezhë ka nisur investimin për përmiresimin e rrjetit elektrik në këto zona, i cili kishte degraduar plotësisht.Drejtori i OSHEE në Lezhë Vinçens Tuku, thotë se me këto ndërhyrje merr zgjidhje problemi i furnizimit me energji elektrike.

Banoret thonë se në këto zona nuk ishte investuar prej dekadash, ndërsa tashmë janë të bindur se me këto ndërhyrje që po kryhen nuk do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njesia e OSHEE ben me dije se investime te kesaj natyre do të do të shtrihen edhe në zona të tjerë të Lezhës.

Lexoni dhe kete

MEMA: SEZON VEROR I VAKËT NË VELIPOJË

Sezoni veror ka nisur i vakët në plazhin e Velipojës. Shprehet kështu drejtori i turizmit …