Monday , 17 December 2018

LEZHE, PARKINGJET NE DISA ZONA DO TE BEHEN ME PAGESE

Parkingjet në dy sheshe dhe dy rrugë të qytetit të Lezhës shumë shpejt do të bëhen me pagese.Vendimi është marrë nga Këshilli Bashkiak, me propozim të Bashkisë së qytetit.Pavarësisht disa kundershtimeve ky projekt vendim gjeti mbështetjen e shumices së këshilltareve të majte dhe të djathtë të pranishem në mbledhje.

Përfasuesit e Bashkisë Lezhë shpjeguan mënyren se si do operohet, duke deklaruar se parkingjet me pagese nuk do të jenë gjatë gjithë kohes, por vetem nga ora 7 e 30 deri në 16 e 30.

Parkingjet me pagese do të jenë në rruget “Gjergj Fishta” dhe “Luigj Gurakuqi” si dhe ne sheshet përballë bashkisë dhe gjimnazit të qytetit.Tarifa që do vendoset do të jetë 50 lekë të reja ora, ndërsa në harkun kohor deri në 20 minuta do të jetë falas.

Lexoni dhe kete

“ARTI KUNDER DHUNES”

Në kuadër të projektit “Arti kundër dhunës”, Bashkia Shkodër ka organizuar pasditën e së premtes …