LEZHE, PD DO TE PROPOZOJE ULJEN E TAKSAVE VENDORE

Ka pranuar se ne zgjedhjet vendore te 2015 strukturat paten probleme, por qe jane zgjidhur shpejt dhe fakt i saje eshte fitorja e kandidatit te propozuar prej tyre dhe renditja si force e pare politike. Kreu i demokrateve ne Lezhe Paulin Marku ka folur per analizen e zhvilluar brenda strukturave te saje duke saktesuar se humbja do te analizohet, por sipas tije bashke me te do te analizohen edhe faktoret qe e shkaktuan ate.

Cfare mendon kreu i demokrateve ne lezhe Paulin Marku per humbesit e zgjedhjeve. Ne menyre te moderuar ai mendon se te gjitha strukturat duhet te mbajne pergjegjesi.

Aktualisht demokratet ne lezhe jane te fokusuar tek anetarsimet e reja ne forumin rinon qe u paraprin zgjedhjeve edhe ne keto struktura.

Lexoni dhe kete

LULZIM BASHA PREZANTON PLANIN EKONOMIK TË PD

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zbuluar planin ekonomik të PD që ka për …