Thursday , 14 November 2019

LEZHE, PREZANTOHET PREFEKTI I RI EDUART NDRECA

I shoqeruar nga Ish deputeti socialist Arben Ndoka, prefekti i ri i Lezhes Eduart Ndreca ka mberritur ne zyren e tij per tu prezantuar para administrates se institucionit te prefektit. Ai eshte pritur nga sekretari i pergjithshem Altin Jaku i cili e ka informuar prefektin Ndreca me situaten e deritanishme dhe rolin qe ky institucion ka luajtur ne perballimin e emergjencave te prezantuara deri me tani.
Menjehere sapo eshte ulur ne karrigen e prefektit, pedagogu i fakultetit te Histori- Gjeografise ne Shkoder Eduart Ndreca ka falenderuar kryeministrin per besimin e dhene, ndersa ka deklaruar se institucioni i prefektit do te jete ne sherbim te qytetareve.
Eduart Ndreca pason ne kete post Ndrec Deden i zgjedhur ne zgjedhjet vendore te qershorit 2015 si kryetar i bashkise se Mirdites. Ky pozicion kishte mbetur vakant prej muajsh dhe se ushtrimi i kopetencave te prefektit ishte mbuluar nga sekretari i pergjithshem Altin Jaku.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NË QARKUN SHKODËR

Data 20 nëntor është vonë për të grumbulluar kripën në zonat me risk për problematika …