Saturday , 31 October 2020

LEZHE, RADHE NE ZYRAT E APLIKIMIT PER MJETE IDENTIFIKIMI

Zyrat e aplikimit për karta identiteti dhe pasaporta biometrike në Lezhë po përballen me fluks të lartë qytetaresh. Skadimi i një numri të konsiderueshem mjetesh identifikimi gjatë këtij viti ka sjellë, dyndje qytetaresh për të aplikuar. Në Bashkinë Lezhë janë vetëm dy qendra aplikimi, duke bërë që qytetaret të presin me orë të tëra për të aplikuar, ndërsa nuk mungojnë as debatet për radhen.

Qytetaret kërkojnë shtim të sporteve që kjo problematike të marrë zgjidhje.

Radhet e gjata në zyrat e qendrave të aplikimit për mjetet identifikimi janë një refren i vazhdueshem në Lezhë, pasi në këtë njesi vendore janë vetem dy sportele ku duhet të marrin shërbim 120 mijë banore.

Lexoni dhe kete

ÇIPA: MEDIA ËSHTË NËN PRESION, SITUATA SHUMË E VËSHTIRË

Është e pa precendent që media hedh në gjyq median, por ajo që ndoh nga …