Monday , 16 September 2019

Lezhe, reagon Zyra e Punes pas largimit te 120 familjeve nga ndihma ekonomike

Nuk kemi kerkuar largimin e asnje personi nga skema e ndihmes ekonomike por kemi derguar informacion prane institucionit te bashkise persa u perket personave te regjistruar si pune kerkues ne zyren e punesimit ne lezhe. Reagimi vjen nga drejtori i ketij institucioni Fatmir Delishi, i cili ka saktesuar edhe procedimin ndaj personave qe refuzojne punesimin.

Delishi ka komentuar edhe pretendimet e disa punekerkuesve per paga me te ulta se ajo minimale dhe mos pagesen e sigurimeve, qe sipas tije jane pergjegjesi e inspektoriatit shteteror te punes.

Qytetaret e regjistruar prane zyres se punesimit ne lezhe nuk do tu sherbehet me nese ata refuzojne deri ne 3 vende pune te ndermjetsuara nga ky institucion.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …