Saturday , 24 October 2020

LEZHE, REFERENDUMI ZHVILLOHET KREJTESISHT I QETE

Qendrat e planifikuara ne Lezhe per votimet e referendumit te socialisteve jane hapur ne oren 9-00. Socialistet e vjeter dhe drejtues te kesaj force politike ne Lezhe jane shfaqur te paret per te marre pjese ne votim. Per kryetarin socialist te Lezhes Ermal Shema interesimi i anetarsise eshte i kenaqshem, ndersa ka folur edhe per mos zhvillimin e fushates ne lezhe nga ana e Blushit.
Proces normal e ka konsideruar edhe e deleguara e partise per lezhen Lindita Nikolla. Ajo e ka cilesuar prezencen e saje ne Lezhe si realizim i detyres qe i eshte ngarkuar dhe aspak si nje pergjigje e presinit nga kolegu i saj Blushi.
Te drejten e votes ne bashkine e Lezhes e kane 2200 antetare te partise socialiste, qe ne fakt duket se nuk do te surprizojne aspak pritshmerite e drejtuesve te partise.

Lexoni dhe kete

PËRZGJEDHJA E KANDIDATËVE PËR DEPUTETË NË PARTINË DEMOKRATIKE

Komisioni i vlerësimit të Kandidatëve pranë PD-së përmbylli të enjtën proçesin për përzgjedhjen e kandidatëve …