Sunday , 8 December 2019

LEZHE, SHKOLLAT “OK”, POR FEMIJET DO TE VUAJNE

Pjesa me e madhe e shkollave te Lezhes jane gati per te nisur vitin e ri shkollor, ndersa shqetesim mbeten parashkolloret qe edhe kesaj radhe duhet te vuajne. Drejtori i arsimit ne Lezhe Bardhok Pulaj ka deklaruar se ka permirsim te kushteve ne shkolla te cilat pjesa me e madhe e tyre jane te rikonstruktuara, por sistemet e kopshteve mbeten nje shqetesim pasi ato nuk permbushin parametrat per te qene funksional ndaj edhe kete viti do te kete probleme per femijet.

Pulaj ka pranuar se ndertimi i kopeshtit te ri po tejzgjat shume duke shtuar se kjo problematike eshte normale dhe se duhet pritur perfundimi i tij.

Heshtja dhe mos reagimi edhe i perfaqsuesve lokal ashtu si edhe i qytetareve ndaj nje problemi serioz per femijet, sic eshte akomodimi i tyre ne ambjente pa asnje kushte elementar, ben qe investime kaq te rendesishme te tejzgjaten dhe askush te mos e dije daten e perfundimit.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …