LEZHE, TAKSAT VENDORE NE FATUREN E UJIT

Taksat vendore në Lezhë do të faturohen nëpërmjet faturës së ujit të pishëm.Këtë e ka bërë të ditur vetë kryetari i Bashkisë së Lezhës, Fran Frrokaj, gjatë diskutimeve të projekt – buxhetit për vitin 2018-të.Frrokaj ka deklaruar se kjo është forma e vetme që të ketë saktësi në planifikim dhe realizim të këtyre zërave në buxhet, ndërsa ka shtuar se taksat nuk kanë pësuar rritje.

Mosvjelja e takses familjare është kthyer në një problem shqetësues në Lezhë, pasi në vitin që lamë pas nuk e ka kaluar masen 12 %.Faturimi nëpërmjet faturës së ujit të pishëm, pritet ta përmiresojë këtë situatë e cila do të thotë më shumë të ardhura për bashkinë, e kjo kjo përkthehet në shërbime për qytetaret.

Lexoni dhe kete

RAMA: NYJA E MILOTIT, IMPAKT EDHE NE RRUGET E TJERA DYTESORE

Pas ministrit të infrastrukturës, Damian Gjiknuri, ka qënë rradha e kryeministrit Edi Rama për të …