Sunday , 21 January 2018

LEZHE, TE VERBERIT AKTIVITET PER FESTA

Festat e fundvitit kanë sjellë gëzim edhe për të Shoqaten e të Verberve në Lezhë.Përmes një atmosfere festive të verberit kanë zhvilluar një aktivitet, duke kaluar disa çaste ndryshe.Kryetari i Shoqates së të Verberve më Lezhë, Zef Lleshi, ka parcjelle urimin e tijë për festat e fundvitit.

Edhe pse të privuar nga shikimi të verberit shpresojnë se ditë më të mira do të vinë për këtë shtrese të shoqërisë.

E vetmja mbështetje për realizimin e këtij aktiviteti kanë qenë donatoret privat, pasi insitucionet shtetorore e kanë braktisur këtë shtrese të shoqërisë, duke mos ju ardhur në ndihmë në asnjë çast.

Lexoni dhe kete

SHULLANI: NDALNI VRASJET PËR DROGË!

Kryetari i misionit të pajtimeve të gjaqeve në Qarkun e Shkodrës, Nikollë Shullani ka një …