Wednesday , 19 December 2018

LEZHE, TREGU I FRUTA PERIMEVE DREJT MBYLLJES

Tregu i fruta perimeve në qytetin e Lezhës po shkon drejt mbylljes.Shkak për këtë situatë është bërë rënia e fuqise blerese.Shumë prej tregtareve kanë mbyllur aktivitetin, pasi kanë falimetuar e të tjere janë gati ti mbyllin.Tregtaret thonë se rënia ekonomike është shkaku kryesor, por sipas tyre edhe konkurenca e pandershme po i dëmton, pasi shumë tregtare shesin rrugeve të qytetit pa paguar asnjë takse dhe askush nuk merr asnjë masë për largimin e tyre.

Rënia e fuqise blerese po jep ndikim mjaft negativ tek tregtaret, pasi shumica prej tyrë kanë si burim të vetem të ardhurash për tw mbajtur familjet e tyre këtë profesion.

Lexoni dhe kete

MARKETI SPAR VJEN TASHME EDHE NE QYTETIN E KOPLIKUT

Marketi SPAR vjen tashmë edhe në qytetin e Koplikut të Bashkisë Malësi e Madhe. Ky …