Sunday , 19 January 2020
Breaking News

LEZHE, VIDHEN DHE DEMTOHEN KOSHAT E VEGJEL

Demtimi dhe vjedhja e prones publike vijon të mbetet një problem shqetësues në qytetin e Lezhës.Koshat e vegjel të mbeturinave të vendosur sëfundmi në disa zonë të qytetit janë vjedhur dhe dëmtuar nga përsona të papërgjeshem dhe të paidentifikuar.Shqetësimi është ngritur nga Drejtori i Shërbimeve në Bashkinë Lezhë, Ndue Lushi.Ai ju ka bërë thirrje qyetareve që të jenë të kujdesshem dhe mos ti dëmtojnë investimet publike, ndërsa ka kërkuar që mbeturinat shtepiake të mos hidhen në koshat e vegjel, pasi nuk janë vendosur për atë qëllim.

Dëmtimi i prones publike ndodh kryesisht gjatë orëve të nates, ndërkohe që Bashkia ka denocuar disa herë në polici këtë fenomon, por identifikimi i autoreve ka qenë i pamundur.

Lexoni dhe kete

ÇFARË DO TË NDODHË ME SPITALIN E LAÇIT?

Që prej tërmetit të 26 Nëntorit urgjenca e spitalit e Laçit është zhvendosur në mjediset …