Friday , 15 January 2021

LEZHE, ZADRIMA NEN PUSHTETIN E UJIT

Në situatë të ngjashme, në Zadrime të Lezhës janë dhjetëra familje.

Me lot në sy, disa kanë lënë shtëpitë, ndërsa të tjerë përpiqen të shpëtojnë nga uji çfarë të munden.

Banorët thonë se nuk kanë marrë asnjë ndihmë edhe pse kanë nevojë për ujë të pijshëm dhe për ushqim.

Në fshatrat e Njesisë Administrative të Dajçit dëmet e shkaktuara janë të konsiderueshme në banesa, por edhe në tokë bujqësore.

Në Bashkinë e Lezhës janë nën ujë 4000 hektarë tokë bujqësore, ndërsa janë evakuuar 30 familje.

Lexoni dhe kete

DËMTIMI I SHTYLLAVE NË PEDONALE NË SHKODËR

Dëmtimi i shtyllave nga persona të papërgjegjshëm vijon të jetë një problematikë serioze në Bashkinë …