Wednesday , 25 April 2018

LEZHES I DUHEN DEPUTETE QE JETOJNE NE LEZHE

Mbeshtetja per Lezhen do te vij vetem nga deputete qe jane kujdesur per Lezhen dhe jetojne ne kete qytet.

Ndersa kane prezantuar programin e demokrateve per Lezhen, kandidatet lindita Metaliaj e Prec Zogaj kane deklaruar para banoreve te lagjes “Skenderbeg” se do te jene vazhdimisht prane tyre dhe se bashkarisht do te kerkojne zgjidhjen e problemeve qe do te ngrihen nga banoret.

Ne takimin me banoret e lagjes “Nene Tereza”, kandidatet Zogaj e Metaliaj kane premtuar se krahas nderhyrjeve te parashikuara ne projektin e republikes se re per ta bere zonen te denje per nje lagje qytetit, ata kane deklaruar se nuk do tu mungoje protagonizmi ne foltoren e parlamentit per te prezanturar e zgjidhur problematikat qe do te shfaqen.

Lexoni dhe kete

KRYEMINISTRI EDI RAMA MBERRIN NESER NE SHKODER, ZBARDHET AXHENDA

Eshte zbardhur axhenda e vizitës së kryeministrit Edi Rama në Shkodër. Raportohet se Rama bashkë …