Friday , 21 February 2020
Breaking News

LIBER ME BOTIME TE 58 SHKRIMTAREVE

Një libër me shkrime të 58 shkrimtarëve është prezantuar këtë të shtunë në ambjentet e biblotekës “Marin Barleti” të qytetit të Shkodrës. Shkrimtarë jo vetëm shkodranë, por edhe të qyteteve të tjera. Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Shkodër, Zija Vukaj tregoi përmbajtjen kryesore të këtij libri.

Ndërkohë e pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi që vlerësoi nismën e ndërmarrë për këtë libër.

Libri përmban poezi dhe tregime të ndryshme të shkrimtarëve të njohur në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

“LAHUTA E MALCIS” FLET EDHE FRENGJISHT

”Lahuta e Malcis” e At Gjergj Fishtës flet edhe frengjisht. Një i ri nga Kosova …