Wednesday , 19 December 2018

LIBRA, SHKODRA DUHET TE KETE VOTE REVOLTE

Kryetari i libras Ben Blushi ka zhvilluar nje ecje pergjate bizneseve ne rrugen e Gjere teksa eshte njohur me problematikat e tyre.

Blushi tha se pret nga Shkodra nje vote revolte, kunder te majtes dhe te djathtes.

Libra ne Shkoder kerkon vote per kryesuesen e listes Vjoleta Alushin ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

VOTIMET, ZGJEDHJET VENDORE NE 2019/ JA SA SHQIPTARE MUND TE VOTOJNE

Ministria e Brendshme ka publikuar ekstraktin e parë të listave zgjedhore për zgjedhjet vendore, të …