Sunday , 19 September 2021

LIDHJA NDERKOMBETARE “PEGASI” ALBANIA JEP DISA TITUJ

Lidhja nderkombetare e poeteve, shkrimtareve dhe artisteve “Pegasi” Albania ka nderuar kete te Premte me tituj mirenjohje disa nga artistet e njohur te vendit tone. Aktorja e njohur Drande Xhaj, kengetari Kole Martini, poetja Rezarta Pode dhe bibloteka “Marin Barleti” u nderuan me disa cmime mirenjohje. I pranishem ne kete aktivitet ishte edhe presidenti i kesaj lidhje, Kristaq Shabani, qe foli per kontributin e dhene nga keto personalitete.

Aktorja Drande Xhaj u nderua me titullin personalitete e vitit 2016, Kole Martini me titullin kengetari i vitit 2016, petja Rezarta Pode me titullin veprimtare e shquar e vitit 2016, ndersa bibloteka e qytetit “Marin Barleti” me titullin bibloteka publike e vitit 2016.

Lexoni dhe kete

“GISHTĂ‹ZAT”, SHFAQJE PĂ‹R FĂ‹MIJĂ‹ NĂ‹ AMBIENT TĂ‹ HAPUR

E kishin pĂ«rgatitur shfaqjen qĂ« tĂ« jepet nĂ« teatrin “Migjeni”, njĂ« shfaqje pĂ«r fĂ«mijĂ«, me …