LIGJ I RI PER KEMPIN E PERSONAVE ME AFTESI TE KUFIZUAR

Nga 1 janar i këtij viti ka hyrë në fuqi një ligj i ri për përsonat me aftësi të kufizuar. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga drejtorja e Shërbimit Social në Qarkun Shkodër, Valbona Tula. Ajo tregon se për çfarë bën fjalë ky ligj.

Një gjë e tillë lehtëson edhe punën e mjekëve shton Tula.

Ndër të tjera, Tula garanton se përsoni që e ka të nevojshëm kempin e merr atë.

Lexoni dhe kete

INAGURIMI I RRUGES SE VARREZAVE NE BELTOJE

Pasditën e së merkurës, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, ka inspektuar inagurimin e rrugës së …