LIGJERATË NË XHAMINË E PARRUCËS

Këtë të premte në xhaminë e Parrucës është mbajtur një ligjeratë e veçantë. I ftuar ishte mendimtari i shquar islam, Salahudin Ahmed Keftaro. Në fjalën e tij para besimtarëve muslimanë të Shkodrës, ai u ndal edhe tek lufta në Siri.
Në këtë ligjeratë përveç besimtarëve merrnin pjesë edhe teolog të tjerë të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …