LIGJI ANTI-DUHAN, INSPEKTORET NE TERREN

Duhani dhe konsumi I tij ne ambiente publike dhe ne instuitucione eshte I ndaluar per kete qellim inspektoret e higjenes ne Shkoder kane zhvilluar kontrolle ne Bashkin e Shkodres. Pas kontrolleve shefi i inspektoreve te terrenit Vladimit Sterkaj, tha se nuk kane gjetur shkelje, me perjashtim te nje qytetari ne korridorin e pritjes tek zyrat e gjendjes civile.

Sterkaj sqaroj edhe lokalet qe kane ndertuar shtese me qellim konsumimin e duhanit. Ndersa ne lidhje me objektet e ndertuara si shtesa ne zonen e pedonales ai u shpreh se ligji eshte I barabarte dhe se pergjegjesi per lejimin e kioskave nuk eshte e tyre.

Gjate kontrolleve nuk kane munguar as gjobat, ku vetem ne javen e kaluar ishsh Shkoder ka vendosur 4 te tilla me nga 3 milion leke te vjetra. Aksionet do vijojne me qellim zbatimin e urdherit te Drejtorit te Pergjithshem te Inspektorjatit te Higjenes.

Lexoni dhe kete

NGJARJET E RENDA, PERO: DUHET TE FUNKSIONOJE SHTETI

Ngjarjet e fundit kanë tronditur mbarë opinionin në vendin tonë. Vrasjet, aksidentet dhe vetëvrasjet vijojnë …