LIGJI PER PAGESEN DHE FSHIRJEN E DETYRIMEVE LIGJORE

Bashkia Shkodër i rikujton të gjithë bizneseve debitore të zbatojnë ligjin Nr 33/2017 për pagesën dhe fshirjen apo shuarjen e detyrimeve tatimore. Drejtori i Drejtorisë së të ardhurave në Bashkinë Shkodër, Blendi Gjylbegaj, bën me dije se ligji është i ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë është falja e detyrimeve përpara vitit 2010 dhe pjesa e dytë e ligjit parashikon të falen gjobat për detyrimet e viteve 2011 – 2014.

Por, ka edhe një kusht për pjesën e dytë të ligjit.

Afati i fundit për pagesën dhe fshirjen apo shuarjen e detyrimeve tatimore është data 31 dhjetor e këtij viti.

Lexoni dhe kete

ABUZIME ME BORXHET NDAJ VLLAZNISE, JA ÇFARE BEN ADEMI

Gjatë mbledhjes së Asamblesë së Vllaznisë, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, dhe njëkohësisht presidente e …