Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

LIQENI I SHKODRËS DREJT DEGRADIMIT

Liqeni i Shkodrës po shkon drejt degradimit dita-ditës. Barishtet e shumta kanë mbuluar sipërfaqen e këtij liqeni që nuk njeh ndërhyrje prej vitesh. Vetë qytetarët shkodranë e theksojnë një fakt të tillë, që sipas tyre liqeni nuk mirëmbahet si duhet dhe për këtë fajësojnë qeverinë dhe bashkinë. Ndërkohë, problem është edhe peshku pasi mbytet me dinamit dhe gjeneratorë.

Disa herë është premtuar se do të ketë ndërhyrje në liqenin e Shkodrës, por deri tani nuk ka pasur asnjë ndërhyrje rrënjësore, me përjashtim të pastrimit sipërfaqësor nga organizata të ndryshme në data të caktuara.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …