Tuesday , 16 August 2022

LIRIMI I HAPËSIRAVE PUBLIKE NË BASHKINË SHKODËR

Lirimi i hapësirave publike vijon të jetë në fokus të Bashkisë Shkodër. Këtë të mërkurë, aksioni u përqëndrua në rrugët “Qemal Draçini”, “Martin Camaj” dhe Pogej.

N/kryetari i Bashkisë Shkodër, Ardit Qylybyli, duke folur për aksionin, tha se ka pasur edhe kundërshtime nga shitësit ambulantë, por kërkohet mirëkuptimi i tyre, pasi ka pasur denoncime të shumta në zonën e Rusit. Ndërkohë, premtoi një zgjidhje për to…

Vetë Qylybyli debatoi me një nga shiteset ambulante në tregun e Rusit…

Aksioni do të vazhdojë në ditët në vijim në zonat e tjera të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …