Thursday , 27 February 2020

LIROHEN PUNONJESIT E ADZM SHKODER

Gjykata e Shkodres e shpall te paligjshem arrestimin e 3 punonjesve te ADZM. Pas ndalimit te puninjesve te Adzm dhe shpalljes se arrestimit te paligjshem nga gjykata ka reaguar ADZM Shkoder. Age Martini specialiste e komunikimit ne Adzm ka reaguar per media duke sqaruar se dy objektet mbi te cilat eshte ndertuar akuza, njeri rrethim dhe tjetri betonizim jane ndertuar ne vitin 2001 ndersa ADZM si strukture eshte krijuar ne 2015.

Tre punonjesit e ADZM Shkoder u arrestuan nga policia per vepren penale shperdorim detyre tre dite me pare, ndersa policia ka proceduar penalisht ne gjendje te lire disa persona te cilet kane ndertuar ne zonat e mbrojtura. Ndalimet nga ana e gjykates u quajten te pa ligjshme.

Lexoni dhe kete

AKU BLLOKON 385 KG PRODUKTE USHQIMORE NË PKK TË HANIT TË HOTIT

Drejtoria Rajonale e AKU Shkodër gjatë kontrollit zyrtar në Pikën e Kalimit Kufitar të Hanit …