LISTA E RE E BARNAVE TE RIMBURSUESHME

Për listën e re të barnave të rimbursueshme ka reaguar edhe drejtori i Drejtorisë Rajonale të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor në Shkodër. I ftuar në emisionin “Mirëmëngjes” në Tv Rozafa, Markens Shllaku, tha se ka pasur informacion për listën e re të barnave të rimbursueshme.

Drejtoria ka në fokus bashkëpunimin, ndërsa kjo listë i shërben popullatës, ku aktualisht janë 240 mijë individë pjesë e fondit shton ai.

Gjatë emisionit, Shllaku bëri me dije se lista e re e barnave ka pësuar ndryshime, duke u shtuar 36 barna.

Lexoni dhe kete

LUFTA NDAJ DROGES, 35 PERSONA TRAJTOHEN NE RAJONIN E VERIUT

35 persona trajtohen me metadon në luftën kundër drogës në rajonin e veriut. Një shifër …