Friday , 3 December 2021

“LISTA SHQIPTARE KËRKON 2 DEPUTETË NË KUVENDIN E MALIT TË ZI”

Lista shqiptare pret që të dalë me 2 deputetë në qeverinë e ardhshme të Malit të Zi. Kështu shprehet Nikollë Camaj, kandidati i tretë në listë për deputetë në kuvendin e Malit të Zi. Ai shpreson për një zhvillim të vendeve me shqiptarë në shtetin fqinj.

Camaj është optimist se mund të përsëritet suksesi i zgjedhjeve lokale të Tuzit.

Ai ka edhe një mesazh për bashkëpunimin e shqiptarëve pas zgjedhjeve…

Siç është bërë e ditur edhe më parë, këtë të dielë në Mal të Zi po mbahen zgjedhjet e përgjithshme parlamentare, ku listat shqiptare janë të ndara në dy koalicione.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …