Wednesday , 26 February 2020
Breaking News

LLESHAJ: KRIMI DUHET TE DEBOHET NGA SHKODRA ME ÇDO ÇMIM

Strukturat e policisë së shtetit janë të angazhuara për luftën ndaj krimit të organizuar por ka shumë punë për tu bërë. Shkodra është një vend i kulturës që nuk mund të bashkëjetojë me krimin, prandaj krimi duhet të dëbohet nga Shkodra me çdo çmim dhe përpjekje. U shpreh kështu ministri i brendshëm, Sandër Lleshaj, teksa mori pjesë në një takim në Këshillin Bashkiak Shkodër.

Sipas Lleshaj, pritoritet për ministrinë janë zgjedhjet që të shkojnë siç duhet dhe foli edhe për kartat e identitetit.

Ministri Lleshaj vuri theksin edhe tek mbështetja ndaj turizmit në vend.

Lexoni dhe kete

DHUNUAN POLICET E BASHKISE, GJYKATA LE NE BURG VELLEZERIT

Gjykata e Lezhës ka lënë në burg dy vëllezërit nga Shengjini, të cilet tre ditë …