Saturday , 18 January 2020
Breaking News

LLESHAJ VIZITE NE FAMILJEN E POLICIT TE RENE NE KRYE TE DETYRES

Ministri I brendshëm Sander Lleshaj vizitoi familjen e policit të vrarë në krye të detyrës Kolë Ndreshaj. Ministri I brendshëm Lleshaj u takua me bashkëshorten e policit të vrarë në gusht të 2010-es dhe me fëmijët e tij, ndërsa u shpreh se shtëpia ku banon kjo familje është në gjëndje të rëndë…

Ministri Lleshaj foli edhe për vrasjen në fjalë, dhe u shpreh se dosja nuk quhet e vjetruar sic janë një kategori dosjesh për të cilat punohet për të zbardhur të vërteten….

Ministri Lleshaj ishte në këtë viztë I shoqëruar edhe drejtues të policisë së Shkodrës

Lexoni dhe kete

STERILIZIMI I KAFSHËVE NË SHKODËR

Prej disa ditësh në Shkodër është kryer procesi i sterilizimit të disa kafshëve në Shkodër …