Thursday , 22 February 2018

LLOGARITE E KLUBIT VLLAZNIA VIJOJNE TE JENE TE BLLOKUARA

Llogarite bankare te klubit Vllaznia vijojne te jene te bllokuar. Nje gje e tille behet e ditur nga drejtori i drejtorise rajonale te tatim-taksave Shkoder, Hysen Hysaj. Ai thote se klubi Vllaznia ka pasur nje akt-marreveveshje me drejtorine rajonale te tatim-taksave Shkoder qe deri ne nje periudhe i ka qendruar strikt. Ne momentin qe nuk i ka qendruar likujdimit te kesteve qe ishin parashikuar eshte prishur kontrata dhe i kemi bllokuar llogarite klubit shton Hysaj.

Por, ne fund drejtori i Drejtorise Rajonale te Tatim-Taksave shton se drejtuesit e Vllaznise jane te gatshem te rilidhin akt-marreveshjen e re me drejtorine e tatimeve.

Lexoni dhe kete

SUKAJ: VLLAZNIA DO SHKOJË PËR FITORE NË GJIROKASTËR

Dy fitoret e fundit të Vllaznisë kanë qenë shumë të rëndësishme por nuk mjaftojnë sepse …