Friday , 17 September 2021

LOJERAT ME PATINA, SPORTI I RI NE SHKODER

Ne kuader te aktiviteteve qe po zhvillohen per kampionatet pranverore ne shkollat e qytetit te Shkodres, patinat jane nje tjeter sport qe i shtohen disiplinave te tjera sportive. Ky eshte viti i trete qe nje aktivitet i tille zhvillohet ne Shkoder dhe marrin pjese femije te shkollave te ndryshme te qytetit te Shkodres. Rreth organizimit te ketij sporti te ri foli edhe specialisti prane DAR Shkoder, Entri Çaku.

Ne lojerat me patina moren pjese rreth 40 femije dhe ky aktivitet vjen fale bashkepunimit mes DAR Shkoder dhe QKF.

Lexoni dhe kete

EDICIONI I KATËRT I “EKRANI I ARTIT” NË SHKODËR

Një konferencë shtypi është zhvilluar këtë të mërkurë për të njoftuar nisjen e edicionit të …