Wednesday , 1 April 2020

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur organizimin e lojërave verore 2019. Ky është viti i 20-të që organizohen të tilla aktivitete të larmishme, që do të zgjasin për rreth 1 muaj. Drejtuesi i këtij oratori, Dom Bledar Huba, në një prononcim për mediat, tregon për mesazhin e këtyre lojërave dhe se janë rreth 1.000 fëmijë që marrin pjesë.

Në fakt, qendra Don Bosko operon prej vitesh në qytetin e Shkodrës, duke qenë një pikë takimi e të rinjve në këtë qytet.

Lexoni dhe kete

FESTA E ZOJES NUNCIATË NË KATEDRALE

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër Pult Imzot Angelo Massafra në meshën shenjte të mbajtur në Katedralen …